Friday, November 24, 2006

Velkommen, mine trofaste disipler, til nok en utrolig interresant del i... Kampen MOT tilærelsen! Jippi!

Tjena pojkar och flickor. I går hadde jeg prøve i lover og lovgivning og angrerett og masse andre unyttige ting. Gikk vel ganske bob-bob, med mindre jeg har flaks. Eller har misforstått oppgaven. Apropos prøver så fikk jeg tilbake to prøver av vår norsk- og samfunnslærelærer på onsdag. Tror jeg fikk 3 på sammfunnslæreprøven for et par uker siden. Den andre prøven, en norskprøve, var jeg best i klassen på! Hurra! Skulle man tro... Jeg fikk 2. Best i klassen med to. Trodde aldri den dagen ville komme. Vel, jeg er i det minst best i klassen da. Det er da noe? Eller?

Er for tiden ganske mørkt på det triste rommet mitt. Har en spotlight-greie med tre spots på, på veggen foran meg. Den ene gikk vel for en måned siden, men jeg brydde meg ikke. I går gikk nummer to. Dette mens jeg satt med hørepropper og spilte CS. Så bare at det blinket blått til venstre, og så at det ble mørkere. Først ble jeg jo livredd, og trodde at jeg hadde sett et spøkelse og gud vet hva. Etter å ha roet meg ned, fant jeg ut at den ene pæren hadde gått. Snart går nummer tre, regner jeg med. Enden er nær.

Har nemlig en annen slags spotlight-greie i taket, og der har to gått fra før, men de har jeg byttet. Har på følelsen at de to som ikke har gått ennå, kommer til å gå i nære fremtid.

Første time i dag hadde vi Norsk, og Rune "Cave man" Karlsen var som vanlig sløv. Han kommer inn, gir oss et oppgaveark, og setter seg på laptopen sin og surfer porno, eller hva han gjør. Og, som kjent; Stor frihet i timene + bråkete klasse = 0 jobbing. Vel, jeg gjorde da fire oppgaver, men fire ut av 6 oppgaver pluss et kåserie, det er ikke bra nok. Heldigvis fikk ikke jeg kjeft, fordi jeg ikke bråket. De andre testosteronfylte kara i klassen fikk beskjed om at hvis de ville stå i Norsk, burde de ta seg sammen.

Time tre og fire var det Sikkerhet som sto på timeplanen. Et fag kjedelig nok til å toppe selv denne web loge-en. Vi fikk lov til å gå på biblioteket for å jobbe. Og som nevnt tidligere; Stor frihet i timene + bråkete klasse = 0 jobbing. Ble en del lesing på internett, og litt vitsefortelling fra Aiwass. Elendige vitser, forresten.

Femte og sjette time var Engelsk. Vi skulle lese bøker, som jeg har fortalt om før, på biblioteket. Ying var som vanlig uinspirerende. Først går hun på at to jenter i klassen skulle gå ut i "trappa" for å "lese". Dette betyr selvfølgelig at de skulle ta 12-bussen hjem. Deretter ble vi nesten kastet ut av biblioteket. Så, etter at halve klassen har gått, og to av gutta plassert på leserom, kommer bibliotekaren og kjefter på oss mens hun rydder på bordet. Når jeg sier "rydder", mener jeg egentlig "kaster oppgave arkene vi trenger for å jobbe".

Og så, for å toppe hele kaka, kommer Erik E. bakifra og tar en full nelson på meg (også kjent som masterlock). Jeg prøver å komme meg løs, men forblir sittende og stille i respekt for biblioteket. Da klikker det for bibliotekaren, som sier at vi begge må skjerpe oss. Jeg forklarer at jeg ikke kan styre Erik, og det dermed ikke er min skyld at han tar tak i meg. Dette sanne utsagnet avfeier hun og forklarer at jeg "må være stille med kroppsspråket også"!

I raseri over å bli kjeftet på, går vi inn på leserommet med de to andre gutta tilstede i dag. Der har vi det moro, og snakker, siden det ikke er noen andre der som skal lese. Da kommer biliotekaren fra helvete inn igjen, og sier at vi må være stille selv om ingen prøver å lese, siden det tross alt er et leserom. Herregud. Hun fortjener ikke å leve. Skulle vært henrettet.

Advarsel: ting jeg skriver som kan bli oppfattet som drapstrusler, er ikke det. Denne web log-en er lagd for å more folk, og det er akkurat det jeg akter å gjøre. Disse uttalelsene er laget for ren underholdning og det er ingen seriøs trussel i meg. Takk, herr Polizei.

Etter litt tulling, kommer Ying inn, og vi må alle late som om vi leser. Det hele ender med at bakfulle Erik E., som var på russefest i natt, sover.

For tiden er det lite som skjer. Jeg holder for tiden
ikke på å laste ned et spill som dere sikkert har hørt om, nemlig ikke GTA: San andreas. Elllers tror jeg jeg skal ta det rolig i helga. Får besøk av en fetter på 11 (litt usikker, men han er vel rundt der) og en kusine på [ukjent]. Får vel jobbe litt med det hersens bedriftskulturprosjektet også. Faen, hadde jeg brukt all den tiden jeg bruker på å skrive denne web log-en på å jobbe med prosjektet, hadde jeg vært ferdig for lenge siden. Håper dere er fornøyde. Deres jakt på underholdning ødelegger livet mitt.

2 comments:

  1. «Ying var som vanlig uinspirerende. Først går hun på at to jenter i klassen skulle gå ut i "trappa" for å "lese". Dette betyr selvfølgelig at de skulle ta 12-bussen hjem.»

    Så utrolig morsomt. Måtte le høyt når jeg leste dette.

    ReplyDelete
  2. Takker. Håper på flere kommentarer på siden her i fremtiden!

    ReplyDelete